Hastanemizde Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Yapıldı Yayınlama Tarihi:08.05.2024
08 Mayıs 2024

Hastanemizde Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi 07.05.2024 tarihinde Yapıldı

T.C. Sağlık Bakanlığı / Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü / Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı’ nca “2024 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri” kapsamında; tüm kamu ve özel sektör hastaneleri SKS-Hastane Seti  esas alınarak değerlendirilmektedir.

“2024 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri” kapsamında;

07.Mayıs.2024 tarihinde Bakanlığımız SKS Değerlendirici Ekibi, hastanemiz yönetimi ve birim sorumlularının da katılımıyla açılış toplantısı yapılmıştır.

07.Mayıs.2024  günü hastanemizin bütün birimleri Bakanlığımız SKS Değerlendirici Ekibince yerinde değerlendirilmiş ve aynı gün değerlendirmeler tamamlanmıştır.

Değerlendirme sonrasında Bakanlığımız SKS Değerlendirici Ekibi, hastanemiz yönetimi ve birim sorumlularıyla birlikte yapılan kapanış toplantısında;

Bakanlığımız SKS Değerlendirici Ekibi Betül YILMAZ,Sevtap DURMUŞ,Sündüs AYDIN,Nilgün SAY HİRİK,Ünsal SARIOĞLU çalışanlarımıza ve yönetime kalite çalışmalarındaki öz verilerinden dolayı teşekkür etmiştir.

Başhekimimiz Uz.Dr.Murat Soner ÇİRKİNOĞLU, kapanış toplantısında Bakanlığımız SKS Değerlendirici Ekibine teşekkürlerini iletmiş ve kalite çalışmalarının artan bir tempoyla sürdürüleceğini dile getirmiştir.

Başhekimimiz Op.Dr. Murat Soner ÇİRKİNOĞLU, birim sorumlularımız ve tüm çalışanlarımıza SKS kalite çalışmalarında göstermiş oldukları gayret ve öz veriden dolayı teşekkür etmiştir.